Geisha - Colombia
“Geisha” or “Gesha” coffee is considered one of the most exclusive and expensive coffees in the world due to the strict cultivation and processing methods it takes to offer unparalleled quality.
With a score of 86.50 SCA from different producers associated with the Cadefihuila cooperative, which achieve a perfect mix to offer the best characteristics of each grain in the different farms where it is produced.
ORIGIN: Colombia
REGION: Huila
FARM: Asociados Cadefihulia
ALTITUDE: 1750 masl
PROCESS: Washed
VARIETY: Geisha
SCA SCORE: 86.5
Desde la finca "Barcelona" en el departamento de Risaralda, se produce nuestro Geisha a 1.800 metros de altura.
Un increíble grano con una puntuación en taza de 87 SCA con un proceso lavado que arroja unas notas de cata a floral, limoncillo, miel, grano coriandro, cítrico/residual dulce.
Esta tierra es un paraíso en la que toda la familia trabaja con esmero y pasión para que podamos disfrutar en casa de este oro en grano recién tostado en Madrid.
PAÍS: Colombia
REGIÓN: Risaralda, Huila
FINCA: Barcelona
ALTITUD: 1800 MSNM
PROCESO: Lavado
PUNTUACIÓN: 87 SCA
NOTAS DE CATA: Floral, limoncillo, miel, grano coriandro y cítrico.
Data sheet
- Country of Origin
- Colombia
- Roasted for
- Filter & Espresso
- Tasting notes
Honey- Processing
- Lavado